Blázsovics: A javításra kell koncentrálnunk

A GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika három játszmában kikapott a hétvégén a címvédő Pénzügyőr SE-től. Blázsovics Péter elismerte, rengeteg hibával játszottak, viszont már előre tekint, a hétvégén győzni szeretnének a Don Bosco Sportközpontban.

Szurkolói információk a beléptetéssel kapcsolatban

„Sokat gondolkodtam rajta, mi történt, mert a múlt heti edzésmunkánk alapján egy teljes más meccset vártunk, mint ami lett végül belőle” – mondta Blázsovics a vrck.hu érdeklődésére. „Dekoncentráltak voltunk, rengeteget hibáztunk. Nehezen indult be a fogadásunk, rosszak voltak a kiválasztások, és a támadások befejezésével is gondjaink voltak. A folytatásban is rengeteg, apró, bosszantó hibát vétettünk, a nyitásaink egyáltalán nem voltak agresszívak. Mezőnyben hoztuk az extrákat, de a visszatámadások akkor sem sültek, mi több, néha még a kivédekezett labdákat is nehezen követtük le. Egyedül a harmadik szettben mutattunk agresszivitást. Kicsit úgy éreztem, ami miatt nagyon csalódott vagyok, hogy már a meccs előtt elkönyvelte a csapat a vereséget.”

A szomorkodásra azonban nincs sok idő, ezzel a csapatkapitány is tisztában van, így már gőzerővel a hétvégi, MÁV-Előre SC-Foxconn elleni bajnokira készül társaival.

„Szerencsére nemsokára itt egy hazai mérkőzés, az újonc ellen. Ez most kicsit furán hangzik, de talán a címvédő elleni vereség belefért. Viszont legalább ennyire kötelező a győzelem a MÁV-Előrével szemben, ami azért nem lesz könnyű, hiszen ügyes fiatalokból állnak, és van három albán válogatott játékosuk is. Gyorsan túl kell lenni a budapesti vereségen, és minden erőnkkel a javításra kell koncentrálnunk” – fogalmazott a válogatott ütő.

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK)