Eötvös Kupa: az érem már biztos

A Vegyész RC Kazincbarcika U19-es csapata a 25. Eötvös Kupán vasárnap két mérkőzést játszott: előbb legyőzte a romániai Nagyváradot, majd kikapott a szlovákiai Komarno „A”-tól.

Amint kiderült, és ezt helytelenül írtuk szombaton, végülis nem a megszokott lebonyolítási rendszert alkalmazzák a nemzetközi viadalon. A szombaton csoportgyőzelmet ünnepelt barcikaiak vasárnap délelőtt egy másik csoport második helyezettjével, jelen esetben a Nagyváraddal játszottak az első háromba kerülésért. Bokor Elek és Batári Csaba együttese ezt az akadályt könnyedén vette, és délután már azzal a Komarnóval meccselt, amely szintén a legjobb három közé került.

Sajnos a több korosztályos szlovák válogatott játékost felvonultató Duna-partiak ellen nem jött össze a győzelem, mi több, Bokor nem is volt maradéktalanul elégedett.

„Azért mi ennél jobbra is képesek vagyunk, és kicsit a hozzáállással volt inkább gond, habár azért a végére kezdtünk összeállni. Talán azért döcögött a játék, mert nemrég tértünk vissza az edzésekbe, igazából nem is ez a lényeg, mert a hangsúly azon van, hogy tapasztalatot gyűjtsünk. Összességében a jobb csapat nyert, de remélem, hogy hétfőn a Debrecen ellen győzelemmel zárunk, és akkor elvileg az ezüstérem a miénk lesz” – fogalmazott Bokor honlapunk érdeklődésére.

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK)