Bravó! Ezüstérmesek ifistáink az Eötvös Kupán!

A Vegyész RC Kazincbarcika ifi csapata második helyen zárta a 25. Eötvös Kupát. Bokor Elek és Batári Csaba együttese mindössze a győztes, szlovákiai Komarnótól kapott ki.

Az elmúlt napokban olvasóink nem csak a nap végén írt szöveges beszámolóban, hanem az Instagram- és Facebook-oldalunkon megosztott „sztorik” segítségével is nyomon követhették ifistáink szereplését. A mieink a csoportjukat magabiztosan nyerték meg szombaton, majd vasárnap a romániai Nagybányát legyőzve bejutottak a legjobb három közé.

Ahol sajnos rögtön vereséget szenvedtek a remekül játszó Komarno ellen, de vasárnap kora délután a DEAC-ot két vállra fektették, ezzel pedig megszerezték az ezüstérmet.

„Nagyon örülünk a második helyezésnek” – értékelt honlapunknak Bokor Elek edző. „Elégedettek vagyunk az eredménnyel, nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, és legalább a fiúk is megmérettettek nemzetközi szinten. Láthattuk a különbséget és nagyon tanulságos volt számunkra, hogy hova kell elérnünk. Látjuk a hibákat és dolgozunk tovább, hogy eredményesek legyünk. Gratulálok mindenkin a hétvégi teljesítményéhez és külön örülök, hogy különdíjasaink is lettek.”
 
A torna legjobb feladójának ugyanis a 16 éves Molnár Márkot választották meg, míg Miklósi-Sikes Zétény – aki a felnőtt keretünk tagja is már 18 évesen – bekerült a torna „álomcsapatába”.
 
A Vegyész ezüstérmes kerete: Molnár Márk, Molnár Vajk, Kondor Kristóf, Fecske Szabolcs, Lévai Péter, Gálik Zsombor, Lukács Patrik, Nagy Marcell, Cziczlavicz Dávid, Komlósi Márk, Együd Ádám, Miklósi-Sikes Zétény, Lévai László.