Ifjúsági válogatott: Cziczlavicz Dávid is kapott meghívót

A Vegyész RC Kazincbarcika fiatal röplabdázója, Cziczlavicz Dávid is kapott meghívót a magyar ifjúsági válogatottba (U16) Tomanóczy Tibor szövetségi edzőtől.

A még mindig csak 14 éves Cziczlavicz jó benyomást tett a nyári edzőtáborok során a szakvezetésre, így márciusban ő is elutazhat az edzőtáborba, majd az azt követő zadari MEVZA-tornára. Az első helyezett automatikusan kvalifikálja magát a nyári Európa-bajnokságra, míg másik három együttes a selejtező 2. fordulójában próbálkozhat.

A válogatott szakmai stábjának tagja a Vegyész gyúrója, Balázs István is, aki azért a VRCK március 7-ei Magyar Kupa-bronzmérkőzésén is meg fog jelenni.

A fiú ifjúsági válogatott kerete: Bandi Bernát (Dág), Béres Mátyás (Dunaújváros), Cziczlavicz Dávid (VRCK), Eperjesi Richárd (Szolnok), Gőczi Dániel (Dunaújváros), Kuti Márk László (Dunaújváros), Pintér Barnabás (Szeged), Sütő Kristóf (Kecskemét), Szabó Máté (Kecskemét), Székely Péter Trevisz (Pénzügyőr), Tálos Péter (Dág), Tóth Gábor (MÁV Előre), Tóth Kristóf (Dunaújváros), Varga Péter (Kecskemét), Zarka Márton (Kaposvár).

(fotó: Kovács Loretta, VRCK archív)