Juhász nélkül Dunaújvárosban

Toronyai Miklós vezetőedző a vasárnapi, Dunaferr SE elleni Extraliga-találkozón két játékosára, Juhász Péterre és Tóth Krisztiánra sem számíthat.

Juhász Péter hiánya óriási érvágás a Vegyész számára, hiszen nem csak a keret, hanem a teljes magyar mezőny egyik legrutinosabb centerjátékosáról van szó. Rajta kívül a fiatal liberó, Tóth Krisztián sem utazik el Dunaújvárosba, miután derékproblémákkal küzd.

A VRCK szombat este bejelentett új igazolásának, Mineirónak a játékengedélye elkészült, Toronyai azonban nem szeretne sietni az ő pályára küldésével.

„A beépítésével nem kapkodunk, hiszen meg kell ismernie a társakat, össze kell szoknia a feladókkal. Fizikailag jó állapotban van, akár bevethető, de nem akarjuk siettetni a dolgot” – fogalmazott szombaton a Vegyész vezetőedzője.

A Dunaferrnél mindenki egészséges, így a két nyári szerzemény, az ausztrál szélső ütő Ethan Garrett, valamint a kanadai feladó, Blain Cranston is. Az újvárosiak kisebb meglepetésre a múlt héten 3-1-es győzelmet arattak a három bolgárt is foglalkoztató MAFC-BME otthonában.

A vasárnap 16:30-kor kezdődő találkozót a hazaiak élőben közvetítik:

(főcímkép: vrck.hu)