Két év után távozik Lukasz Ciupa

A következő idényben Lukasz Ciupa már nem lesz a GreenPlan-VRCK játékosa, miután a felek nem hosszabbították meg az ütő lejáró szerződését.

„Nem tudom, mit is mondhatnék, mert csak szeretném megköszönni Magyarország legjobb szurkolóinak azt a segítséget, amit adtak nekünk, főleg a mögöttünk hagyott szezonban, amikor kis túlzással az összes idegenbeli meccsünkre elutaztak. A klub minden dolgozójának köszönettel tartozom, edzőknek és játékosoknak, mert annak ellenére, hogy nem beszélek magyarul, otthon éreztem magam Kazincbarcikán ebben a két évben. Csak szerettem volna elköszönni” – búcsúzott a korábbi lengyel utánpótlás-válogatott szélső ütő.

Ciupa első szezonjában a Magyar Kupában bronzérmnek, a másodikban pedig ezüstéremnek örülhetett. A 2021/22-es idényben az Extraliga legjobb nyitója lett, csapata legtöbb pontját szerezte, de idén is a második legponterősebb volt házon belül. Csapatunk egyik legstabilabb nyitásfogadójának számított, profizmusával pedig több fiatal játékosnak is jó példát mutatott a pályán és azon kívül egyaránt.

Klubunk minden dolgozója a legjobbakat kívánja Lukasz Ciupának, aki még szeretne magas szinten röplabdázni néhány évet.