Megtelt a szurkolói busz, de…

…amennyiben legalább 30 fő fog még jelentkezni, úgy egy második szurkolói buszt is indít egyesületünk a vasárnapi kupadöntő helyszínére.

Március 13-án 18:30-as kezdéssel a Vegyész RC Kazincbarcika az MVM Magyar Kupa döntőjében lesz érdekelt a Pénzügyőr SE ellen. Az összecsapásra klubunk szurkolói buszt szervez, ami hétfőn már be is telt. Ugyanakkor nagy az érdeklődés, így még egy szurkolói buszt indítunk, amennyiben van rá igény. Ehhez 30 fő szükséges, viszont belépőjegyeket már nem tudunk biztosítani.

Jelentkezni kizárólag egyesületünk munkatársánál, Tóth Milánnál lehet személyesen, vagy a toth.milan@vrck.hu email címen. A jelentkezéshez szükséges megadni a buszon utazó nevét és személyi igazolványának számát, telefonszámát és email címét (kapcsolattartás, programváltozás esetére). Jelentkezési határidő: 2022. március 10., 16:00.

A szurkolói busz ára 5.000 forint. A Vegyész Röplabda Club Kazincbarcika igazolt játékosai kedvezményesen utazhatnak az Érd Arénába, ők 2.000 forint ellenében válthatják meg ülőhelyüket a buszon. A busz 2022. március 13-án, 12:00-kor fog indulni a Don Bosco Sportközpont parkolójából (máshol nem áll meg utast felvenni), és az eredményhirdetést követően indul vissza. Így lehetőség lesz a bronzmérkőzést (Kecskemét-Kaposvár, kezdés 15:30) és a döntőt is megtekinteni.

Belépőjegyeket online tudnak vásárolni az erdarena.hu-n, az áruk 2.000 és 1.200 forint (diák, nyugdíjas).