Utánpótlás: újabb tornát nyertek minis fiaink!

Összességében remek hétvégét zártak a Vegyész Röplabda Club utánpótláscsapatai, hiszen az U13-as fiúk és az U15-ös lányok is veretlenek maradtak.

Egyedül az U19-es fiúknak nem jött össze a siker – mert bár a Szeged elleni meccset jóváírták a mieink javára, miután az ellenfél nem tudott kiállni, a Szolnoktól a pályán kaptak ki. Pedig az első szett igazán szorosra sikerült (27-25), míg a másodikban hajráztak a barcikaiak, de későn (25-21). A harmadik játékrészben már a szolnokiak akarata érvényesült, így ifi együttesünk kilencedik helyen áll a 15 csapatos I. osztályban. Március végén azonban hazai környezetben zárja az alapszakaszt, és a hetedik pozícióig léphet előre két győzelem esetén.

Ugyancsak szombaton játszottak harmadosztályú U15-ös lányaink, akik Miskolcra utaztak. A DVTK ellen rögtön öt szettben kellett helytállniuk, és ez sikerült is, miután az első játszmát elbukták, majd 2-1-re mentek. A mindent eldöntő játékrészt 15-6-ra nyerték Bene Anett edző lányai.

Fiú U13-as csapatunk (a főcímképen) a legutóbbi tornagyőzelmét újabb elsőséggel fejelte meg, ezúttal Veszprémben. Most sem veszített játszmát Máthé László edző gárdája, amely előbb a Hajta SE, majd a házigazda ellen bizonyult jobbnak. A fiúk továbbra is hajtanak azért, hogy az első négyben zárják a II. osztály alapszakaszát.