Senkit nem téveszt meg a legutóbbi eredmény

Annak ellenére, hogy egy meglepően sima mérkőzésen sikerült egyenlítenie a GreenPlan-VRCK-nak a Fino Kaposvár elleni elődöntőben, egyetlen kazincbarcikai játékost vagy stábragot sem vezet félre a legutóbbi eredmény.

Esélyt sem adtak Lukasz Ciupáék csütörtökön somogyi ellenfelüknek, mindössze 44 pontot engedélyeztek nekik, így az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcában az állás 1-1-re módosult. Hétfőn Kaposváron feszülnek ismét egymásnak a csapatok (Kaposvár Aréna, 18:00, hunvolley.tv), és miután a legelső összecsapás ott egy ötszettes, maratoni meccset hozott, biztos, hogy valami hasonlóra lehet számítani.

Mert bizony a Kazincbarcikán született eredményből hiba lenne kiindulni, azok után, hogy a szezonban a Fino már kétszer is legyőzte a GreenPlan-VRCK-t szettveszteség nélkül – tehát akár egy ilyen forgatókönyv is benne lehet a pakliban. Toronyai Miklósék azonban nyerni szeretnének, hiszen a továbbjutás reményében minimum egyszer győztesként kell elhagyniuk a Kaposvár Arénát.

„Egy-egy az állás, és mindegy, milyen körülmények között születik a siker, ugyanannyit ér a sima győzelem is, mint egy ötszettes” – mondta a Vegyész vezetőedzője. „Rossz napot fogott ki a Kaposvár legutóbb, de ebből hiba lenne kiindulni, mivel nekünk is voltak már gyengébb eredményeink a szezonban. Ugyanúgy készülünk, ahogy eddig, és tudjuk, továbbra is csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha koncentráltak leszünk az első ponttól az utolsóig.”

Egy maroknyi VRCK-szurkoló is útnak indul hétfőn, hogy kiszurkolja a győzelmet.