U15: a legjobb 12 között gyerekcsapatunk is

A mögöttünk hagyott hétvégén Kazincbarcikán zárult az Országos Gyerek Bajnokság (OGYB), azaz az U15-ös versenysorozat második csoportfordulója.

A mieink két mérkőzést játszottak az Irinyiben: a Kecskeméti Sportiskola B jelű csapatát magabiztosan győzték le 3-0-ra, de a KESI A már nagyobb falatnak bizonyult, 3-0-ra nyertek az alföldiek. A mutatott játékkal azonban Bokor Elek edző elégedett volt.

„Ezúttal nem lehet rossz szavam a fiúkra, mert csapatként dolgoztak együtt, nem volt széthúzás, mindenki a közös célért küzdött” – fogalmazott a gyerek csapat edzője honlapunk érdeklődésére. „A KESI A együttesét nem könnyű megverni, már csak azért sem, mert nálunk egy igazán magas fiú van, náluk viszont négy-öt, így fizikailag mindenképpen náluk van az előny. Arról azonban még nem tettünk le, hogy bekerüljünk a hatos döntőbe, habár tudjuk, nem lesz könnyű dolgunk.”

A legjobb 12 csapatot most három négyes csoportba sorolják, és ha szerencséje van a VRCK U15-ös csapatának, akkor kerülhet egy olyan négyesbe, ahol jó eséllyel végezhet az első kettőben, ami döntőbe jutást jelentene.

(fotó: vrck.hu, Kovács Loretta)