Utánpótlás: két csapatunk még mindig veretlen

Tartalmas, egyben eredményes hétvégén vannak túl utánpótlás csapataink. Nem csak a felnőttek veretlenek ezidáig a szezonban, hozzájuk hasonlóan az U21-es és az U15-ös fiúk sem találtak még legyőzőre, míg U19-es fiú és leány csapatunk egy-egy bravúrral hívta fel magára a figyelmet.

Junior csapatunk Gyöngyösön vendégszerepelt, ahol csoportrangadó várt rá, és meglepően magabiztosan, 3-0-ra nyert mindössze 62 perc alatt. Ezzel továbbra is veretlen, és magabiztosan áll az NB II Kelet A-csoportjának élén.

„Sok könnyű hibát vétettünk, és nem mindig követtük a taktikát, melyet megbeszéltünk. Ha ezek nem lettek volna, maradéktalanul elégedett lennék” – mondta Toronyai Miklós edző. A mérkőzés legeredményesebb játékosa Bibók Balázs volt, aki 20 pontot szerzett.

Gyöngyösi Röplabda SE – Vegyész RCK 0-3 (-21, -17, -18)

A csapat tagjai: Csizmadia Tamás (csapatkapitány), Bibók Balázs, Garan Bálint, Simkó Dániel, Földes Dániel, Péter Márton, Tóth Krisztián (liberó), Henez Kevin, Fecske Szabolcs. Edzők: Toronyai Miklós, Daniel Oravec.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

62 percre volt szüksége junior csapatunknak ahhoz, hogy péntek este legyőzze a Gyöngyöst a férfi röplabda NB II-ben. #hajrávegyész #szépvolt #röplabda #kazincbarcika #kolorcity #junior #u21

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,


Nyíregyházán három csapatunk is pályára lépett szombaton az U19-es bajnokság II. osztályában. A VRCK-Tiszaújváros maradt veretlen, miután legyőzte 3-0-ra a VRCK-Szalézit és 3-1-re a VRCK-Ózdot, utóbbi összecsapás igencsak szorosra sikeredett. Az ózdiak a MEAFC-Miskolcot fektették két vállra három játszmában, míg a Szalézi ugyanilyen arányban maradt alul a házigazdával szemben. Sikereiknek köszönhetően a tiszaújvárosiak felléptek a tabella harmadik helyére, míg az ózdiak jelenleg a másodikok.

VRCK-Tiszaújváros: Tóth Balázs (csapatkapitány), Szabó Péter (liberó), Sipos Ákos, Kiss Barnabás, Olasz Gyula Csaba, Garbacz Dávid, Tóth Márton, Derecskei Kristóf, Zima Alex. Edző: Olasz Gyula.

VRCK-Ózd: Varga Tamás (csapatkapitány), Horváth Ákos, Weinémer Bence, Bartus Áron, Krajcsik Vendel, Pauler Levente, Farkas Lajos, Farkas Róbert, Bari László. Edzők: Molnár Sándor, Veres Zoltán.

VRCK-Szalézi: Szaniszló Kristóf (csapatkapitány), Heck Balázs, Hornyák Boldizsár, Pásztor Levente, Fekete Máté, Bodnár László, Ládi Marcell, Szabados Péter. Edző: Pásztor Péter.


Az élvonalban szereplő U19-es együttesünk Kecskemétre utazott szombaton. A hazaiakat ezúttal sem tudták legyőzni ifistáink, de a DEAC most már nem okozott nekik gondot, és nagy bravúrral a Szolnokot is sikerült 2-1-re két vállra fektetniük. Csapatunk a tabellán így sem tudta megelőzni a Tisza-partiakat, maradt a harmadik.

A csapat tagjai: Lőrincz Ákos (csapatkapitány), Garan Bálint, Gálik Zsombor, Kohut Bence, Fecske Szabolcs, László Márk, Földes Dániel, Lévai László, Tóth Krisztián, Rudolf Marcell (liberó). Edzők: Toronyai Miklós, Daniel Oravec.


Bokor Elek edzőt – akinek hétfőn reggel megszületett a kislánya – Bagó László helyettesítette a gyerek csapatunk élénk ezen a hétvégén. Az I. osztályban szereplő fiúk csoportelsőként várták a hazai tornát, és ezúttal is megnyerték mindhárom mérkőzésüket, ráadásul szettveszteség nélkül. Az egriek elleni rangadó külön említést érdemel, hiszen az első két játszmát a Vegyész egyaránt 21-24-ről tudta a saját javára fordítani.

A csapat tagjai: Lévai Péter (csapatkapitány), Gál Levente, Kohut Szabolcs, Zámborszky Bence, Réthy Soma, Molnár Márk, Molnár Vajk, Cziczlavicz Dávid, Lipták Botond, Lukács Dániel, Csák Adrián, Mészáros Gergő. Edző: Bagó László.


Vasárnap a VRCK-Szalézi U21-es leány csapata szerzett értékes tapasztalatokat, a Hercules SE 3-0-s győzelme azonban nem forgott veszélyben.

A csapat tagjai: Nyári Alexandra (csapatkapitány), Ladányi Réka, Földi Lilla, Kőrösi Dorina, Budai Adriána, Hompoth Laura, Varga Eszter, Próbáld Zsófia, Batki Laura. Edzők: Pásztor Péter, Juhász Krisztián.


A VRCK U19-es leány csapata pozitív mérleggel zárta a II. osztályú bajnokság második tornáját. A tiszaújvárosi lányok az Egertől kikaptak, de hozták a kötelezőt a MAFC-ÖSB-vel szemben, és ezúttal a Palota RSC-t is sikerült legyőzniük 2-1-re.

A csapat tagjai: Tóth Réka (csapatkapitány), Orosz Eszter, Sereg Kamilla, Szobonya Klaudia, Ragályi Petra, Tóth Vivien, Takács Noémi, Sebe Anett (liberó). Edző: Olasz Gyula.


A hét utolsó napján a Vollé2020 programban is érdekelt volt a Vegyész, egy manó, egy szupermini és egy mini csapattal (a szuperminisek a minisek között indultak). A manóknál nem számolták hivatalosan az eredményt, nem hivatalosan pedig nem egyszer nyertek a mieink, míg a miniben az egyik csapat az ötödik, a másik a hetedik helyet szerezte meg.

A csapatok tagjai: Kohut Dávid, Lipták Marcell, Ombodi Dominik, Székely Dorián, Máthé Levente, Falucskai Erik, Majoros Max, Salagvárdi Gábor, Csordás Tamás, Sándor Gábor, Tódor Máté, Farkas Emese, Horváth Eszter, Tímár Ágnes, Lipusz Patrik, Dudás Bence, Juhász Botond. Edzők: Máthé László, Bene Anett.