Vasárnap a MÁV-ot fogadjuk tévés meccsen

A hónapban második alkalommal közvetíti az M4 Sport+ a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai bajnokiját, az Extraliga felsőházában most vasárnap a MÁV Előre SC-Foxconn lesz az ellenfele.

A szezonban két meccset közvetített eddig a sportcsatorna a Don Bosco Sportközpontból: mindkét alkalommal a Pénzügyőr SE-t verte 3-0-ra a GreenPlan-VRCK. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a felsőházban mindössze egyetlen győzelemmel álló MÁV ellen is hasonló eredmény születne. A székesfehérváriak ugyanis legutóbb éppen a címvédőt verték öt szettben, és kapaszkodnak azért, hogy a náluk három ponttal többel rendelkező DEAC-ot megelőzzék a tabellán.

Ami a Vegyészt illeti, csapatunk a második helynél már biztosan nem végez hátrébb, matematikailag azonban még az első helyet is megcsípheti.

TABELLA ITT!

A GreenPlan-VRCK a felsőházban az eddigi négy meccsén veretlen maradt: a DEAC-ot egyszer 3-0-ra, egyszer 3-2-re, a PSE-t 3-0-ra, a MÁV-ot pedig 3-1-re győzte le. Székesfehérváron Willian Reffatti 22 pontot termelt, egy hete 19 egységig jutott, míg Szabó Dávid 19 pontot szerzett a MÁV otthonában, a DEAC-cal szemben pedig 18-at.

A fehérváriak két legfőbb pontgyárosa a válogatott átló Pesti Marcell, valamint az albán négyesütő Redjo Koci. Ők az elmúlt hétvégén ketten összesen 48 pontot szereztek a PSE ellen.

A 16 órakor kezdődő találkozó az m4sport.hu-n is követhető lesz.