VRCK U21: ismét öt szett a Nyíregyháza ellen

Ahogy a nyíregyházi, úgy a kazincbarcikai mérkőzés is öt szettet hozott a VRCK és a GLP-Nyíregyháza között a férfi röplabda NB II keleti csoportjában.

A bajnokság korábbi szakaszában Bokor Elek csapata meglepetésre nyerni tudott Nyíregyházán, így a hazai összecsapáson is bizakodtak a juniorok a jó szereplésben. Habár az első szettet a vendégek nyerték, a következő két felvonást Budai Balázsék húzták be. A negyedik és az ötödik játszma ismét szabolcsi sikert eredményezett, de utóbbi csak nagy csatát követően dőlt el.

A nyíregyháziaknál nem mellesleg játszott a korábbi VRCK-röplabdázó, Pampuch Csaba, a csapat edzője pedig az egykori kiválóság, Bugyi József.

Ezzel a mérkőzéssel véget ért az NB II-es bajnokság a juniorjaink számára, akik mostantól az U21-es bajnokságban folytatják szereplésüket. Húsvét vasárnap Kaposváron lépnek pályára, ellenfeleik a Fino mellett a Pénzügyőr és a MAFC lesz.


FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELET, ALAPSZAKASZ
VRCK U21 – GLP-Nyíregyháza 2-3 (-20, 23, 22, -14, -13)
Don Bosco Sportközpont, 100 néző. V.: Pőcze, Halász.
VRCK: Palánkai-Omoshebi 10, Budai 22, Balogh 13, Bibók 7, Péter 18, Viszokai 4. Csere: Tóth K. (liberó), Toma. Edző: Bokor Elek.
Nyíregyháza: Szilágyi 7, Juhász 15, Imre 9, Pampuch 21, Fazekas 13, Ádám 13.  Csere: Hegyes (liberó). Edző: Bugyi József.

Bokor Elek: „Az első szettben az öltözőben maradtunk, de a folytatásban stabilan, koncentráltan játszottunk. Aztán romlott a fogadásunk, idegesebbek lettünk. Sajnos a győzelem elmaradt, de ez egy jó főpróba volt az első junior-torna előtt.”