A belépők árával segítünk egy beteg fiún

Szurkolóink már több ízben bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani: nem csak a csapat buzdításában vizsgáztak jelesre, hanem a rászorulóknak szervezett adománygyűjtésből is alaposan kivették a részüket. Ezúttal Dávidnak, az izomsorvadásban szenvedő fiúnak igyekszünk segíteni.

adomanygyujtesDávid, aki múcsonyi lakos, izomsorvadásban szenved, szülei segítségének köszönhetően a gyógyíthatatlan betegség ellenére is leérettségizett. Az elmúlt év júliusában azonban szörnyű dolog történt vele, a légző izmait elérte az izomsorvadás, ami miatt kétszer is újra kellett éleszteni, majd a megyei kórházba került. Közel kilenc hónapot töltött el itt, ahová szülei nap két alkalommal is ellátogattak hozzá Múcsonyból, majd szigorú feltételek mellett Dávid hazatérhetett.

Szülei felélték a tartalékaikat, éppen ezért segítségre van szükségük. Bár már az RTL Klub is forgatott Múcsonyban, a család még mindig nem kapott elegendő segítséget ahhoz, hogy Dávid megfelelő körülmények között gyógyulhasson. Éppen ezért klubunk úgy döntött, hogy a szombati, Dág elleni mérkőzésre nem szed belépőt, hanem azt a 400 forintot, amit szurkolóink be szoktak fizetni, azt Dávidnak és családjának ajánlja fel.

Szurkolóink a „belépő” árának kifizetését követően ugyanúgy kapnak tombolát, mint eddig. Természetesen, ha valaki többet szeretne adományozni Dávid családjának, megteheti. A szülők minden segítséget örömmel fogadnak.

Dávid facebook oldala: https://www.facebook.com/groups/897434043652372/?ref=ts&fref=ts

Az RTL Klub riportja: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/apolok-segitenek-a-beteg-fiu-ellatasaban

Az apuka neve és elérhetősége: Szalaki Sándor, 3744 Múcsony, Népkert út 3. Telefonszámuk: 48/ 951 311. Számlaszám: 11773346- 42016823, OTP, Szalkai Sándorné. IBAN HU411177334642016823 SWIFT: OTPVHUHB

Május 29-én adománygyűjtő estet szerveznek Dávidnak a városi művelődési házban, erről részleteket később tudunk közölni.