A címvédő otthonában zárjuk az évet

Vasárnap 17 órától a címvédő és egyben listavezető Fino Kaposvárhoz látogat a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 13. fordulójában. A mérkőzést a Hunvolley TV élőben közvetíti.

A somogyiak eddigi 11 mérkőzésükből tízet megnyertek, egyetlen vereségüket a Kecskeméti RC-től szenvedték el. A Fino nyolc meccsét is szettveszteség nélkül hozta, tehát összességében magabiztosan teljesít. A Vegyész a legutóbbi öt bajnokijából négyet bezsebelt, és bár nem esélyesként utazik az impozáns Kaposvár Arénába, szeretne jó mérkőzést játszani.

„Felszabadult játékot kértem és várok a csapattól, hiszen semmilyen nyomás nem lesz rajtunk” – jelentette ki Toronyai Miklós vezetőedző. „Szeretnénk minél jobban játszani, teljesíteni. Idegenben, nagy csarnokban, szép helyen vizitálunk, és az év utolsó meccsén mindent ki lehet adni magunkból, utána lesz egy kis időnk pihenni, feltöltődni. A Kaposvárban válogatottak és külföldiek sora röplabdázik, de nem véletlenül szereztünk mi sem eddig nyolc győzelmet. Szeretnénk a hazaiak dolgát megnehezíteni.”

A két csapat októberi összecsapását a Kaposvár magabiztosan nyerte 3-0-ra a Don Bosco Sportközpontban.