A hazai tornát is megnyerték minis lányaink!

Kiváló napot zártak a harmadosztályban szereplő minis lányaink, hiszen újabb tornagyőzelemnek örülhettek, ráadásul ezúttal a Don Bosco Sportközpontban maradtak veretlenek. Sikerüknek köszönhetően pedig már harmadik helyen állnak a tabellán.

A DEAC ellen 25-21-re nyerték meg a mieink az első játszmát, aztán a vendégek átrobogtak a lányainkon (6-25). Rendezték azonban a sorokat a kazincbarcikaiak, és fontos győzelmet arattak (25-12, 2-1). A Tomajmonostora és a Jászberény-3 ellen ez a siker sokat számított, hiszen mindkét csapat ellen megnyerte a VRCK az első két szettet, így Máté Zsolt edző a harmadik felvonásokban már mindenkinek lehetőséget tudott adni.

Az 51 csapatot számláló bajnokságban jelenleg a harmadik helyen állnak a mieink.

„Ez egy hihetetlen pillanat, amelyet kellő alázattal kell megélnünk” – mondta Máté Zsolt edző honlapunk érdeklődésére. „Ez természetesen fog még változni, de ez most egy fontos részeredménye az idei szereplésünknek. A játék minden elemében van még hová fejlődnünk, ehhez időre és sok-sok kemény csatára van szükségünk. Jól szerváltunk, a fogásaink és abból induló támadásaink is tudatosabbá váltak a hétvégi három mérkőzés alatt. Zakatolunk tovább.”