A következő hetekben: edzések, Diákolimpia-döntők, válogatott tábor és U22-es Eb

Független attól, hogy a felnőttek számára egy hónapja véget ért az idény, egyelőre még nincs megállás, ráadásul az utánpótlásunkban pallérozódók is folyamatosan készülnek: vagy még az idei versenyekre, vagy már a következő szezonra.

A felnőttek április végén befejezték az idényt. Szezonértékelő interjút készítettünk Toronyai Miklós vezetőedzővel, illetve már elkezdtük megosztani szurkolóinkkal a maradók és távozók névsorát is. Természetesen a háttérben a klub dolgozik az erősítéseken, folyamatban vannak tárgyalások mind játékosokkal, mind új támogatókkal. A keret Kazincbarcikán tartózkodó tagjai továbbra is edzésben voltak májusban, és mivel lesz még olyan játékosunk, aki utazik a nyári U22-es Európa-bajnokságra, ezért mozogni kell az edzőtáborig is.

Az utánpótlásban szereplő játékosaink is látogatják az edzéseket, a lazább hangulatú foglalkozások mellett az egyéni képzésre is hangsúlyt fektetnek edzőink, egészen június végéig. A III. illetve a IV. korcsoportosokra még ráadásul Diákolimpia-döntő is vár.

Mindeközben a felnőtt válogatott Bibók Balázzsal, Cziczlavicz Dáviddal, Kiss Mátéval, Miklósi-Sikes Zéténnyel, Péter Benedekkel és Toronyai Miklóssal készül az augusztusi Eb-selejtezőkre. Az U22-esekre majd július elején vár az év legnagyobb dobása, a mindössze nyolc csapatot felvonultató Eb-döntő. Ennek a társaságnak Toronyai Miklós a vezetőedzője, játékosként pedig Cziczlaviczon és Miklósi-Sikesen kívül Garan Bálintra is számít. Négy kazincbarcikai képviselheti majd a kontinenstornán városunkat.