A MAFC vendégeként folytatjuk a negyeddöntőt

Kedd délután, Budapesten folytatódik a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika számára az Extraliga-negyeddöntő. A MAFC-BME vendégeként az alapszakaszban sikerült nyerni, de akárcsak szombaton, úgy ezúttal is szoros mérkőzésre van kilátás.

Az első mérkőzést a MAFC remekül kezdte, megnyerte a nyitó felvonást. Ezt követően Péter Mártonék egyre jobban játékba lendültek, sikerült stabilizálniuk az alapjátékukat, és három szoros szettben végül összejött a fordítás. Mivel igencsak sűrű volt az együttes menetrendje, Toronyai Miklós vezetőedző igyekszik a lehető legjobban megtalálni az egyensúlyt az edzések és a regeneráció között.

„Az nem megoldás, hogy nem edzünk, de a pihenés, regenerálódás, masszázs, jégkádazás nagyon fontos, főleg, hogy most ismét háromnaponta jönnek a meccsek” – fogalmazott a Vegyész vezetőedzője. „Megállni nincs idő, de az edzések intenzitásával lehet játszani, hogy pihenten érkezzünk meg a keddi összecsapásra. A MAFC ugye a PSE termében játssza idén a meccseit, és azt hiszem, fekszik nekünk a csarnok, mert többször is sikerült nyernünk. Tudjuk, hogy nem játszottunk hibátlanuk szombaton, de ha sikerül ezen javítanunk, lehet esélyünk a győzelemre a fővárosban is.”

Bohdan Velicskóra továbbra sem számíthat Toronyai, a többiek egészségesek. A 17 órakor kezdődő mérkőzésről élőképes közvetítés nem lesz, az eredmény azonban nyomon követhető lesz itt.