A nyári szünetben is mozognak a játékosok

Odahaza, a strandröplabda-pályán vagy Kazincbarcikán, de a VRC Kazincbarcika játékosai folyamatos edzésben vannak.

Májusban véget ért a bajnokság a VRCK sikerével, és bár egy gyors ünneplésre volt idő, a pihenésre már nem mindenkinek jutott annyi nap, amennyit szeretett volna. Válogatott játékosaink ugyanis néhány napon belül már edzésbe álltak, így Banai Máté, Blázsovics Péter és Gebhardt Norbert számára csak hetekkel később kezdődhetett el a nyár. Vlado Milev programja volt a legsűrűbb, míg Carlos Páez hazája bajnokságában játszik klubunk engedélyével június óta. Válogatottjaink azóta ismét „akcióban” vannak, hozzájuk csatlakozott Németh Szabolcs is, míg Gebhardt Áron az elmúlt két hónapot rehabilitációval töltötte.

A strandröplabda-szezon a VRCK játékosait is kicsalogatta a homokra, habár többnyire a kikapcsolódás, szórakozás jegyében csak, de a régiós versenyeken (Debrecen, Hajdúnánás, Gyöngyös) elindultak a mieink is. Júliusban volt egy „hivatalos leállás”, a múlt hét óta azonban újra van mozgási lehetőség: főszerepben ilyenkor a teremfoci szerepel. A konditermet heti több alkalommal látogatják a srácok, egyelőre saját programjukat csinálják, de a jövő héttől a Marek Kardos vezetőedző által összeállított gyakorlatokat kell végezniük.

Augusztus elején aztán kezdetét veszi a hivatalos felkészülés is: a Daniel Oravec és Bokor Elek által vezetett utánpótláskorú játékosok kezdik meg előbb a munkát, aztán a felnőttek is belevágnak az alapozásba.

(fotó: vrck.hu archív)