A Vegyész felkészült a második meccsre

Szerdán 17:30-kor a Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC-t fogadja a férfi röplabda NB I rájátszásának elődöntőjében. Szántai Balázs honlapunknak elmondta, a csapat várja már a második összecsapást.

Az első meccsen a Vegyész jó nyitásokkal és mezőnymunkával meglepte a házigazda Kecskemétet, viszont az alföldiek így is megnyerték 3-1-re az összecsapást. Szántai, klubunk liberója a vrck.hu kérdésére elmondta, felkészültek arra, hogy győzelmet ünnepeljenek szerdán, ezzel kiegyenlítve az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcot.

„Köszönöm, jól vagyok, de szükségem van még néhány kezelésre, viszont az orvosok szerint ha azok is sikeresek lesznek, elkerülhetem a műtétet” – válaszolt Szántai azon kérdésünkre, hogyan bírja a terhelést a gerincsérve mellett. „Dudás Tamással jól kiegészítjük egymást, Kecskeméten például Tamás jó teljesítményt nyújtott.”

„Sokat tanultunk a szombati találkozóból” – folytatta. „Újat a Kecskemét már nem fog tudni mutatni, így csak rajtunk múlik, hogy mi lesz az eredmény. Mi mindenképpen győzelemre készülünk, keményen edzettünk a héten, még szerda délelőtt is lesz egy átmozgató tréningünk. A öltözői hangulattal nincs gond, az első meccs még önbizalmat is adott nekünk, mert végre meg tudtuk izzasztani a kecskemétieket. Számomra külön motivációja is lesz a meccsnek, hiszen a feleségem szerdán ünnepli majd a születésnapját, így mindenképpen szeretném megajándékozni egy diadallal. Ezúton is boldog születésnapot szeretnék neki kívánni.”

A szakmai stáb sérülés miatt Tóth Milánra nem számíthat, de Gulyás Ádám ismét bevethető, míg Balázs Dávid megfázással küszködött, de kedden már edzésbe állt. A többiek egészségesek.

A szerdai találkozó a megszokott helyen és időben kerül megrendezésre, reméljük, sokan kilátogatnak majd szurkolni az együttesnek.

tm (főcímkép: boon.hu/ÉM)