Beindult a röplabdaoktatás Edelényben!

Heti két alkalommal, hétfőn és csütörtökön 15 órától van lehetőségük az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda fiú tanulóinak arra, hogy járjanak röplabdaedzésre.

Klubunk, a Vegyész RCK korábban is szerette volna már beindítani a röplabdát az intézményben, és bár ez akkor nem jött össze, de ami késik, nem múlik. Heti két alkalommal, maximum másfél órás edzéseket fognak tartani a Vegyész edzői, és amennyiben a tanulók lelkesedése megmarad, ezt a számot igény szerint növelni is lehet.

Hétfő délelőtt a VRCK felnőtt csapatának néhány játékosa, Páez Carlos, Lukasz Ciupa, Árva Milán, Dudás Tamás és Bibók Balázs meg is tartotta a sportág bemutatóját, és nagy sikert arattak a gyerekek körében. Játékosaink ígéretet tettek arra, hogy visszatérnek még, és pótolják a most elmaradt autogramosztást. Az eseményen Toronyai Miklós vezetőedzőnk is részt vett.

Még egyszer tehát: hétfőn és csütörtökön 15 órától tudnak edzésre jelentkezni a Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda tanulói. A foglalkozásokat Siskó Bence, Árva Milán és Bibók Balázs tartják.