Budapesten tornázik a GreenPlan-VRCK

Szeptember 3-án a GreenPlan-VRCK a Kistext SE által rendezett felkészülési tornán vesz részt, melynek helyszíne a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont lesz.

Első komolyabb megmérettetésére készül együttesünk a hétvégén, hiszen sorrendben a házigazdával, a Kaposvárral és a DEAC-cal is megmérkőzik (a tervek szerint 9, 15 és 19 órakor). Az összecsapások fixen három játszmáig tartanak, így minden csapat kilenc szettet tud majd le szombaton.

„Továbbra is az erőnléti program dominál, így arra vagyunk elsősorban kíváncsiak, hogyan mozognak fáradtabb lábbal a játékosok” – árulta el honlapunk érdeklődésére Toronyai Miklós vezetőedző. „Mindenki lehetőséget fog kapni, különböző formációkat fogunk kipróbálni, és igyekszünk összecsiszolni a feladók és ütők közötti kapcsolatot, valamint élesben is gyakorolhatjuk a játékrendszerünket.”

Az ellenfelekről
A Kistext megtartotta Reffattit és Ilija Makarovot, valamint szerződtette Pedrót a Pénzügyőrtől, Fazekas Balázst a DEAC-tól, a korábbi kaposvári Vitalij Melnyikovot, valamint Gebhardt Norbertet és Csizmadia Tamást is. A vezetőedzője a csapatnak az az Alekszandr Gutor lett, aki az 1995/96-os idényben edző volt Kazincbarcikán, többek között Toronyait is edzette. A Kaposvár bolgár feladóval, amerikai centerrel és kubai játékosokkal erősített, illetve egy szerb trénert nevezett ki a csapat élére. A DEAC három külföldivel vág neki az idénynek, miután tavalyi légiósaik mellé még egy kubai centert is igazolt.

A GreenPlan-VRCK tervezett programja a Kistext tornáján
9:00 – Kistext SE – GreenPlan-VRCK
15:00 – Kaposvár – GreenPlan-VRCK
17:00 – DEAC – GreenPlan-VRCK