Év sportolója: idén is szavazhat a VRCK-ra!

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója szavazást. Felnőtt csapat kategóriában ezúttal is lehet voksolni a Vegyész RC Kazincbarcikára.

A VRCK a 2019/2020-as csonka idényben a Magyar Kupában a negyedik, az Extraligában pedig a második helyen állt, amikor befejezettnek nyilvánították a bajnokságot.

A szavazás elődöntője 2021. január 12-én, kedden 12 órakor zárul, és azok, akik ekkor a kategóriák első öt helyén állnak, bejutnak a döntőbe. A voksolás második körére, amelynek végén ismertté válnak a győztesek, január 14-e és 21-e között (csütörtök déltől, csütörtök délig) kerül sor. Ebben a fordulóban az állva maradottak tiszta lappal indulnak, ugyanis az elődöntőben kapott voksokat nem vesszük figyelembe a fináléban, az egyes kategóriákban az lesz a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapja a már említett egy hét alatt. A mezőny tehát január 12-én kedden, vagyis az elődöntő lezárultával 35 szereplősre szűkül.

Szavazni a lapból kivágott szavazószelvényekkel (amiket a 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. címre kell eljuttatni), illetve a boon.hu-n lehet ide kattintva.