Fiataljaink is ott voltak a sportágválasztón

A VRC Kazincbarcika is képviseltette magát a május 7-i sportágválasztón, ráadásul junior csapatunk tagjai nem mindennapi élménybe részesítették az általános iskolásokat.

Hétfő délelőtt a Don Bosco Sportközpont adott otthont az I. Nagy Sportágválasztó show-nak. Az esemény fantasztikusan sikerült, végig tömött lelátók előtt mutathatták meg magukat a város sportklubjai, szakosztályai az általános iskolásoknak.

Természetesen a VRCK is jelen volt, méghozzá a junior csapatával. Balogh Erik, Bibók Balázs, Budai Balázs, Lőrincz Ákos, Zachary Palánkai-Omoshebi és Péter Márton az alsósoknak egy úgynevezett „sávos komplex” gyakorlatot mutattak be. A felsősök már nem jártak ilyen jól, hiszen őket is bevonták a srácok: az ütések után ugyanis a nézőtéren lévőknek ügyelniük kellett arra, nehogy eltalálják őket a labdák.

A váratlan interaktív bemutatót tapssal jutalmazták az iskolások, akik a nap végén Denizt is meghallgathatták. Azt a Denizt, aki a mi promóvideónk alatt is rappel.

Ha érdekel a röplabda, nincs más teendőd: jelentkezz személyesen Máthé László (Ádám Jenő Tagiskola) illetve Béres Csaba (Kazinczy Ferenc Tagiskola) testnevelőnél. Másik iskolába jársz? Ne aggódj, nem probléma. Írj egy email a toth.milan@vrck.hu email címre, mi pedig megírjuk a kikérődet, hogy el tudj jönni röplabdázni!