Gebhardt Áron aláírt

A Vegyész RC Kazincbarcika vezetősége örömmel jelenti be, hogy szerződtette a Dunaferr SE tehetséges játékosát, Gebhardt Áront. A 22 éves liberónak több ajánlata is volt, végül azonban együttesünkkel kötött egyéves szerződést.

gebhardt-aron-vb-selejtezo-fbGebhardt Áron már nagyon fiatalon, mindössze 16 évesen csatlakozott a Dunaferr felnőtt keretéhez, amellyel legjobb eredménye egy Magyar Kupa-3. és egy bajnoki 4. hely volt. Utánpótlás szinten gyakorlatilag mindent megnyert – legalább egyszer -, ráadásul az u-válogatottaknak is állandó tagja volt, a címeres mezt több mint 50 alkalommal ölthette magára. Pályára lépett a 2014-es junior Európa-bajnoki és a 2015-ös u-21-es világbajnoki selejtezőn is, a felnőttek között pedig már eljutott a kerettagságig.

„Dudás András ügyvezető keresett meg, és bár volt több ajánlatom is, végül azért választottam a Vegyészt, mert jó ugródeszkát jelenthet a karrieremben” – árulta el a vrck.hu-nak Gebhardt. „Szeretnék a bajnokságban és a kupában is érmeket szerezni, sikeresen szeretnék szerepelni a klubbal a nemzetközi sorozatban is. Szerintem Kazincbarcikán ehhez minden adott lesz. Remélem, hogy a csapat hasznára leszek, és bízom abban, hogy jó szezont zárunk együtt. Daniel Oravecet remek edzőnek tartom, az ő személye miatt is döntöttem a VRCK mellett.”

Gebhardt a Vegyész második nyári szerzeménye, korábban Blázsovics Péter szerződtetéséről számoltunk be.

(Fotó: Facebook.com)