Gyöngyösön játszanak rangadót juniorjaink

Pénteken a Gyöngyösi Röplabda SE vendége lesz a férfi röplabda NB II 5. fordulójában a Vegyész RC Kazincbarcika junior csapata. A keleti régió B-csoportjának derbijén csak egy biztos: az egyik csapat elveszíti veretlenségét.

A Vegyész négy, a Gyöngyös három győzelmet tud felmutatni az idei szezonból, utóbbi eggyel kevesebb találkozót játszott. A tabellát így a mieink 12 ponttal vezetik, a hazaiak kilenc ponttal állnak a második helyen, és hasonlóan a VRCK fiataljaihoz, még csak egy játszmát veszítettek.

„A gyöngyösiek keretét tapasztalt játékosok alkotják, akiknek jóval több meccsrutinjuk van, mint nekünk” – mondta érdeklődésünkre Toronyai Miklós edző. „Jól állunk eddig, és természetesen pénteken is nyerni szeretnénk, hogy megőrizzük hibátlan mérlegünket. Sok múlik majd azon, mennyire tudunk nyugodtak maradni az éles helyzetekben, de az eddig látottak önbizalmat adhatnak nekünk.”

Juniorjaink az NB II Kelet B-csoportját vezetik, ebben a hetesben található még a Szeged, a MEAFC-Miskolc, és a MAFC-BME U21-es együttese, a Szolnoki Sportcentrum fiatal csapata, valamint a Gödöllő és a Gyöngyös felnőtt gárdája.

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELET B-CSOPORT, 5. FORDULÓ
Gyöngyösi Röplabda SE – Vegyész RCK U21

FRISSÍTVE:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

62 percre volt szüksége junior csapatunknak ahhoz, hogy péntek este legyőzze a Gyöngyöst a férfi röplabda NB II-ben. #hajrávegyész #szépvolt #röplabda #kazincbarcika #kolorcity #junior #u21

VRC Kazincbarcika (@vrckazincbarcika) által megosztott bejegyzés,

(fotó: © vrck.hu)