Gyorsan megszületett az egyezség a csaknem 100-szoros válogatottal

Sokat nem gondolkodott jövőjével kapcsolatban Vlado Milev, hiszen családjával kiválóan érzi magát a VRCK játékosaként Kazincbarcikán.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Vlado Milev és Carlos Páez, klubunk légiósai a következő idényre is elkötelezték magukat a VRCK-hoz. Előbbit a nagy rohanásban el is értük néhány mondat erejéig, hiszen a macedón válogatott jelenleg Spanyolországban tartózkodik, a 2018-as Mediterrán Játékok helyszínén.

„A feleségemmel és a lányommal érkeztem tavaly, ők is kiválóan érzik magukat, unatkozni nem szoktunk. Kazincbarcika egy szép, csendes város, nincs nagy forgalom. Vannak szép, gyerekbarát helyek, de egy kávét vagy egy jó ebédet is el tudunk fogyasztani. A legfontosabb azonban az, hogy a klubnak vannak tervei, ráadásul nem csak a közeli, hanem a távolabbi jövőre nézve is. Boldog vagyok, hogy a VRCK játékosa lehetek, ráadásul az eredmények is jöttek, és a következő szezontól még merészebb célokért küzdhetünk. A társakkal és a vezetőséggel is kiváló a kapcsolatom, így sokat nem is gondolkodtam azon, hol szeretnék játszani a következő idényben” – fogalmazott honlapunknak Milev.

Az ütő 80-szoros válogatottként érkezett egy évvel ezelőtt egyesületünkhöz, de visszatértekor már csak néhány meccsre lesz a százas határtól. Májusban és júniusban ugyanis nyolc Európa Liga-találkozón játszott – kettőt a szkopjei négyes döntőben -, és még hátravannak a Mediterrán Játékok után az Európa-bajnoki selejtezők is. Utóbbi sorozatban a magyar válogatottal is fog találkozni Macedónia, így Milev akár klubtársai ellen is pályára léphet.