Három mérkőzést játszunk a Hírös Kupán

Szombaton és vasárnap felkészülési tornán, a Hírös Kupa Dunszt Ferenc Emléktornán vesz részt férfi csapatunk, amelyen a házigazda Kecskeméti RC mellett a Dunaújvárosi KSE-vel és a Pénzügyőr SE-vel is játszik.

Szombaton délben a mieink a fővárosiakkal kezdenek, majd 18 órakor a házigazdával játszanak a Messzi István Sportcsarnokban. Másnap is vár még egy összecsapás Szabó Dávidékra, akkor a dunaújvárosiakkal szemben.

Toronyai Miklós vezetőedző továbbra sem számíthat néhány játékosára kisebb sérülés miatt, a szerepeltetésüket nem szeretné kockáztatni, így 11 játékossal utazik a Vegyész delegációja.

A felkészülési torna programja
Szombat
10:00 – Kecskeméti RC vs Dunaújvárosi KSE
12:00 – Pénzügyőr SE vs Vegyész RCK
16:00 – DKSE vs Pénzügyőr SE
18:00 – Kecskeméti RC vs Vegyész RCK
Vasárnap
10:00 – Vegyész RCK vs DKSE
12:00 – Kecskeméti RC vs Pénzügyőr SE

Védettségi igazolvány felmutatásával a találkozók látogathatók, további információ a Kecskeméti RC Facebook-oldalán.

„Habár nem az eredményes szereplésen van a hangsúly, extraligás, jó csapatok ellen játszhatunk, szóval azért mégis csak lesz tétje minden összecsapásnak. A torna tökéletesen illeszkedik a felkészülésbe, és bár van néhány nehezítő körülmény, bízunk abban, hogy az edzésen gyakorolt szituációkat viszont láthatjuk. A cél az, hogy napról napra egységesebbé váljon a csapat játéka, és hogy az egy hónap múlva rajtoló bajnoki idényre mind fizikálisan, mind mentálisan készen álljanak a játékosok” – mondta Tóth Milán csapatvezető a Rádió 1 kazincbarcikai frekvenciájának adott interjújában.

(fotó: VRCK)