Hétfőn kezdetét veszi a felkészülés

Augusztus 8-án, hétfőn kezdi meg a felkészülést az előtte álló idényre a Vegyész RC Kazincbarcika. A munkát Toma Sándor vezetőedző fogja vezényelni a négyfrontos küzdelemre készülő csapatnak.

A szurkolókat leginkább a keret összetétele foglalkoztatja, hiszen a VRCK a 2016/17-es kiírásban a magyar bajnokság és Magyar Kupa mellett a Közép-európai Kupában (MEVZA-kupa) és a Challenge-kupában is érdekelt lesz. A tavalyi csapatból Bene Róbert (Szolnok) és Csányi Tamás (Kaposvár-?) távozott, Lehóczky László pedig visszavonult.

„Várható még mozgás a keretben, de biztosat még nem lehet sem az érkezők, sem a távozókkal kapcsolatban kijelenteni” – mondta a vrck.hu érdeklődésére Dudás András ügyvezető, aki azért annyit még elárult, hogy a hétfői edzésen jelen lesz egy új játékos, aki korábban egy szezont már lehúzott Kazincbarcikán. „Egy új röplabdázó ott lesz a hétfői edzésen, és elképzelhető, hogy a héten még lesz olyan, aki csatlakozik. Ameddig azonban nincs megállapodás, addig nem szeretnék nevet, neveket mondani.”

Mindenről bővebben hétfőn, hivatalos Facebook-oldalunkon és honlapunkon keresztül értesülhetnek.

tm