Októberben, Szlovéniában kezdünk a MEVZA-ban

Elkészült a Közép-európai Kupa (MEVZA-kupa) tervezett sorsolása a 2016/17-es évre. A Vegyész RC Kazincbarcika Szlovénia fővárosában, Ljubljanában kezdi meg szereplését októberben.

Az első tornára október 13-a és 16-a között fog sor kerülni, és Toma Sándor együttese a házigazda ACH Volley Ljubljana mellett a horvát Mladost Zagrebbel méri majd össze erejét.

A második tornát is Szlovéniában rendezik, a házigazda ezúttal a Calcit Volleyball Kamnik lesz. A horvát Mladost Marina Kastela lesz a harmadik résztvevő a december 22-e és 30-a közötti tornának.

A harmadik körnek Innsbruck ad otthont január 12-e és 18-a között, a Hypo Tirol mellett a szintén osztrák Posojilnica Aich-Dob gárdájával is találkozik a VRCK.

Valamikor február 12-e és 20-a között Kazincbarcika is rendez egy tornát, amelyre már most nagy szeretettel várjuk szurkolóinkat. Két szlovák élcsapat, a Bystrina Spu Nitra és a Spartak Myava lesz majd a vendég.

A MEVZA-kupában kilenc csapat indul, mindenki játszik mindenkivel a torna rendszerű alapszakaszban, végül az első négy helyezett a Final Fourban dönti el, ki is a legjobb. A címvédő a Ljubljana.

tm