Hétfőn kezdődik a felkészülés

Július 27-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2015/16-os NB I-es röplabda-bajnokságra a Vegyész RC Kazincbarcika. Az első edzés 9 órakor kezdődik, Toma Sándor vezetőedző ekkor méri fel a játékosok állóképességét.

Kovács Zoltán továbbra is munka mellett folytatja a röplabdát.
Kovács Zoltán továbbra is munka mellett folytatja a röplabdát.

Az első tréningen igazoltan hiányoznak majd azok, akiknek munkahelyi elfoglaltságuk lesz, de a délutáni foglalkozáson (17:30, KSK Munkacsarnok) már ők is jelen lesznek. Ez az edzés egyébként szabadon látogatható lesz, így a kíváncsi szurkolókat is szeretettel fogadjuk, ahogy a média képviselőit is – a városi televízió és az Észak-Magyarország már biztosan képviseltetni fogja magát. Az új igazolásokkal kapcsolatban még csak annyit árulhatunk el, hogy öten vannak, ők hivatalosan hétfőn mutatkoznak be a nagyérdemű előtt.

Mivel ilyen sokan csatlakoznak a VRCK keretéhez, értelemszerűen távozók is akadnak. Nem maradt Kazincbarcikán Blázsovics Péter, míg Gulyás Ádám és Tóth Milán munkahelyi elfoglaltsága miatt marad távol a röplabdától. Szántai Balázs gerincsérve miatt nem tudja megkezdeni a felkészülést, de nem elképzelhetetlen, hogy idővel csatlakozik majd a társasághoz. Dudás András technikai vezetőtől azt is megtudtuk, hogy a keret összetétele még nem végleges.

tm