Ismét Bulgáriában nyaraltunk a Robinson Tours jóvoltából

A Robinson Tours utazási irodának, klubunk támogatójának köszönhetően ismét eljutottunk Bulgáriába. A felnőtt csapat vezetősége és játékosai mellett családtagok, barátok és szurkolók is részt vehettek a nyaraláson.

Az 1995-ben alapított iroda először a 2014-es évben ajánlott fel utazási lehetőséget a Vegyésznek. Az idei túra még népszerűbb volt, hiszen már sikerült megtölteni egy nagy buszt, köszönhetően annak, hogy mindenki kedvezményesen válthatott magának jegyet Napospartra.

A Kazincbarcikáról június 26-án indult busz Füzesabonyban, Budapesten és Szegeden is vett még fel játékosokat, hozzátartozókat, de 27-én reggel már meg is érkezett a Central Plaza Apartmanházhoz. A 20 éves irodának köszönhetően a parthoz közel, kulturált helyen kaptak a vegyészesek szállást, telepített idegenvezetővel, aki mindig készséggel segített a nyaralóknak.

Az iroda jóvoltából fakultatív programokon is részt vehettek az érintettek, így volt aki jeep safarin, volt aki nyíltvízi hajózáson múlatta az időt – ezekről a programokról még többet lehet olvasni a Robinson Tours honlapján, a robinsontours.hu-n -, de akadtak olyanok is, akik a szomszédos Neszebárban kirándultak, vagy a közeli aquaparkokba látogattak el. Természetesen a röplabda sem maradhatott ki a programból, a tengerparton felállított hálónál több mérkőzést is játszottak a vegyészes srácok, akik örömmel fogadták, ha néhány „nem-röplabdás” is csatlakozott.

DSC_0144

DSC_0143

bulgaria-vrck2

DSC_0117

bulgaria-vrck1

tm