Heti program: Lengyelországban a felnőttek, elkezdi az utánpótlás

A héten elkezdődik a 2022/23-as teremröplabda-szezon, méghozzá az U20-as és az U15-ös korosztályokkal. Rögtön öt csapatunk is pályára lép, míg a GreenPlan-VRCK Lengyelországba utazik egy rangos nemzetközi tornára.

A felnőttek csütörtökön és pénteken Gorlicében szerepelnek egy nívós eseményen. A lengyel élvonalban, azaz a PlusLigában szereplő Czarni Radom és GKS Katowice mellett a szlovák VK Mirad UNIPO Presov és a szerb Ribnica Kraljevo is meghívást kapott klubunk mellett, akárcsak a török Milas. A törökök azonban nem kaptak meg minden szükséges papírt a beutazáshoz, így a harmadik ligás lengyel Karpaty Krosno lesz a beugró.

Szombaton a harmadosztályban szereplő U20-as lány csapatunk a Tálent SE-t és a Kunhegyes TKKSE-t fogadja a Don Bosco Sportközpontban, 11 és 14 órai kezdettel. A második vonalban szereplő U15-ös fiú csapatunk Budapestre látogat, ahol a házigazda PSE Kékkel és a PTE-PEAC-cal csap össze.

Vasárnap az U20-as fiú bajnokság I. osztályában szereplő csapatunk a Dunaújvárossal és a Szolnoki SPC-vel meccsel a Tisza-partján. A szezont a harmadik vonalban kezdő VRCK-Ózd a Don Boscóban fogadja a Salgótarjánt és a Gyöngyös B-t, a találkozók 10 és 14:30-kor kezdődnek a tervek szerint. A tiszaújvárosi fiúk Újfehértóra látogatnak, az Eszterházyval és a GLP-vel találkoznak.