Idegenben nyertek juniorjaink, szép eredmények a minisektől

A Vegyész RC Kazincbarcika utánpótlás csapatai pályán voltak a hétvégén, és remek eredményeket értek el: a juniorok Szolnokon, a minisek Nyíregyházán.

MAGABIZTOSAN SZOLNOKON

Idehaza ugyan kikapott a Szolnok U21-es csapatától a VRCK, idegenben viszont a juniorjaink magabiztos, háromszettes győzelmet arattak. Az első játszmát nagy csatában, 26-24-re nyerték a fiatalok, majd 17-re és 18-ra a következőket.

„A mérkőzés előtt azt kértem a fiúktól, hogy teher nélkül játsszanak, mert már se előrébb, se hátrébb nem kerülhetünk a tabellán” – fogalmazott a vrck.hu-nak Bokor Elek edző. „Ezt sikerült is betartaniuk, és szerintem egy szép győzelmet arattunk, egy jó ellenfél otthonában. Ha így játszottunk volna a szezonban, előrébb végeztünk volna. Örülök, hogy jó szájízzel fejeztük be a felnőtt NB II-t, most már koncentrálhatunk a junior bajnokságra.”

FÉRFI RÖPLABDA NB II, KELETI CSOPORT, 14. FORDULÓ
Szolnok U21 – VRCK U21 – 0-3 (-27, -17, 18)

Szolnok, 40 néző. V.: Dunszt, Csikós.
VRCK: Földes, Péter, Simkó, Toma, Bibók, Pálfi. Csere: Tóth (liberó), László, Rudolf. Edző: Bokor Elek.

Csapatunk a nyolccsapatos NB II keleti csoportjában az ötödik helyen zárt hat győzelemmel és nyolc vereséggel, 18 szerzett ponttal. A csoportot a MEAFC-Miskolc nyerte a Kecskeméti RC U21, a Pénzügyőr SE-Debrecen és a Szolnok U21 előtt.


SZUPERMINI ÉS MINI CSAPATOK

A legkisebbek, tehát az U11-esek Nyíregyházán jártak, ráadásul két csapattal is elindultak a Röpsuli-fordulón. Máthé László és Bene Anett tanítványai a középmezőnyben, az ötödik és a hatodik helyen zártak, míg a minisek (U13) a második pozíciót szerezték meg. Gratulálunk!

(Fotók: Facebook)