Juhász Péter továbbra is a Vegyészben!

A Vegyész RC Kazincbarcika örömmel jelenti be, hogy több évre szóló szerződést kötött saját nevelésű centerjátékosával, Juhász Péterrel.

A most 31 éves Juhász Péter fiatalon ismerkedett meg a röplabdázás alapjaival, és bár tizenévesen több évet kihagyott, végül visszatalált a sportághoz Kazincbarcikán. Néhány évet eltöltött Kaposváron, de 2015-től nevelőegyüttesében játszik ismét a magyar válogatott center.

„A maradás volt a célom, hiszen itthon lehetek, a klub pedig mindent biztosít a csapat és az én számomra, remekek a körülmények” – fogalmazott Juhász honlapunk érdeklődésére, akit megkértünk egy kis visszaemlékezésre. „Számomra nagyon nehéz volt a legutóbbi szezon, fizikailag és mentálisan is. Sokat kivett belőlem, hosszú volt az idény, több fronton küzdöttünk, rengeteg utazással és mérkőzéssel, amelyeket több-kevesebb sikerrel tudtunk megvívni. A Magyar Kupa-bronzérem után összeállt a játékunk, együtt dolgoztunk, és szó szerint kiharcoltuk a bajnoki aranyérmet, mert a Kaposvár és a Pénzügyőr is komoly ellenállást tanúsított. A bajnoki arany kárpótolni tudott minden nehézségért.”

„Péter az egyik legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb játékosunk, akiről csak jókat lehet mondani. A klub mindenképpen számol vele a következő években is, és örömmel tölt el bennünket, hogy jól érzi magát a Vegyésznél” – mondta Kárpáti László klubelnök.

A felkészülést az új szezonra augusztus 12-én kezdi a bajnoki címvédő a Don Bosco Sportközpontban, majd szeptemberben három felkészülési tornán is részt vesz, sorrendben Kazincbarcikán, Brnóban és Kassán.