Kaposvár – Vegyész bajnoki a megemlékezés jegyében

Vasárnap 17 órától a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Fino Kaposvár vendégeként lép pályára a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 7. fordulójában.

A mérkőzés egyben a tragikusan fiatalon elhunyt Iván Gergő emlékének állít emléket.

Öt pont választja el a feleket egymástól a Fino javára, akik a legutóbbi fordulóban legyőzték a több alapemberét is nélkülözni kényszerülő DEAC-ot. A Vegyész zsinórban negyedik alkalommal maradt nyeretlen, egy hete a Kecskeméti RC győzött 3-1-re a Don Bosco Sportközpontban. Azon a találkozón megsérült Páez Carlos feladónk, mint kiderült, csonthártyagyulladás hátráltatja a munkában. Ján Tarabus a Dunaújvárosi KSE ellen vívott összecsapás második szettjében húzódott meg könnyedén, míg Csoma Krisztián a hét második felében már edzésbe állt.

„Nem elég, hogy nem vagyunk jó passzban, még apró sérülések is nehezítik a felkészülésünket” – újságolta Toronyai Miklós vezetőedző a vrck.hu érdeklődésére. „A kisebb-nagyobb sérülések mellett iskolai elfoglaltságok is adódtak a héten, ketten is napokat hagytak ki, de igyekeztünk a lehető legtisztességesebben felkészülni a vasárnapi összecsapásra. Természetesen nyerni szeretnénk Kaposváron, szereztünk már kedves emlékeket a csarnokukban az előző szezonban úgy,  hogy nem esélyesként érkeztünk.”

A 17 órakor kezdődő találkozót a hunvolley.hu élőben közvetíti a Kaposvár Arénából.