Kék-sárga mikulások, plüssdobálás és sima hazai siker a DEAC ellen

A férfi röplabda NB I. alapszakaszának 10. fordulójában a VRC Kazincbarcika három sima szettben legyőzte a Don Bosco Sportközpontban a Debreceni EAC csapatát. A mérkőzést kék-sárga mikulások indították, majd „plüsseső” zárta. Így búcsúzott a csapat a 2017-es évtől.

A VRCK játékosai és a szakmai stáb tagjai mikulás-sapkát húztak a találkozó előtt, és szaloncukrokkal lepték meg leghűségesebb szurkolóikat, akik az adventi vasárnap ellenére is kilátogattak a sereghajtó elleni bajnokira. Ez volt ugyanis a kék-sárgák utolsó hazai meccse a 2017-es naptári évben, amit nem mellesleg simán megnyertek.

A találkozó végeztével pedig jöttek a plüssjátékok a nézőtérről. Az adományokat klubunk a Don Bosco Sportközpontnak adta át, hogy eljuttassa azokat a rászoruló gyermekeknek még az ünnepek előtt. Szurkolóinknak köszönjük az egész éves biztatást és a plüssöket.

A jövő héten Dunaújvárosban szerepel a VRCK.

FÉRFI RÖPLABDA NB I., ALAPSZAKASZ, 10. FORDULÓ
VRC Kazincbarcika – Debreceni EAC 3-0 (9, 10, 13)
Don Bosco Sportközpont, Kazincbarcika, 300 néző. V.: Szarka, Bibók.
VRCK: Toronyai 7, Blázsovics 4, Kozsla 8, Árva 10, Gebhardt N. 7, Banai 8. Csere: Dudás (liberó), Gebhardt Á. (liberó). Vezetőedző: Daniel Oravec.
DEAC: Pallós 3, Nagy, Remete 5, Szikszai 2, Kusnyér 5, Ötvöd 2. Vezetőedző: Fodor Antal.

Daniel Oravec: Örülünk a sikernek, és annak, hogy ennyi plüsst sikerült összegyűjtenünk. Köszönjük, ahogy az egész éves szurkolást is.

Fodor Antal: Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, nagyon kevesen is voltunk, sok a sérültünk, ennek ellenére voltak szép megmozdulásaink.