Két meccs az M4 Sport+, négy a Hunvolley TV kínálatában

Februárban a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcikának két hazai meccsét is élőben fogja közvetíteni az M4 Sport+ a Don Bosco Sportközpontból, további négy mérkőzés – köztük a Magyar Kupa-elődöntők – pedig a Hunvolley TV-n lesznek láthatók.

A most szombati, székesfehérvári mérkőzésünk nem lesz látható élőkép formájában. Részben ezért is döntöttek úgy szurkolóink, hogy ismét útra kelnek, de egy hely még kiadó a buszban – ezzel kapcsolatban Ferencz Esztert vagy Stubnyán Józsefet lehet keresni.

A két Magyar Kupa-elődöntőt azonban egyaránt közvetíti a Hunvolley TV, míg a közöttük lévő, Pénzügyőr SE elleni bajnokit az M4 Sport+ tűzte műsorára: kicsit szokatlan időpontban, 12:30-kor fog kezdődni a rangadó. A februári, DEAC elleni meccsünket a Hunvolley TV sugározza majd online, míg a 26-i, MÁV Előre elleni hazai bajnokinkat ismét az M4 Sport+ közvetíti élőben a Don Bosco Sportközpontból. Utóbbi meccs kezdési időpontja 16 órára módosult.

Az Extraliga középszakaszát majd a PSE vendégeként zárja a GreenPlan-VRCK, és aki nem a helyszínen fog szurkolni, megnézheti a találkozót a Hunvolley TV-n.

Csapatunk teljes menetrendje itt érhető el.

(főcímkép: Kovács Loretta, VRCK archív)