Leány U17: a csapatszellemben bízva

Debütál a hétvégén a VRCK leány U17-es csapata, méghozzá a III. osztály keleti csoportjának alapszakaszában. A találkozóknak a Városi Tornacsarnok (Irinyi) ad otthont 11 órától.

Először indít klubunk női U17-es csapatot, ami azt jelenti, hogy immáron a lányoknál is teljes az utánpótlás, minden korosztályban van legalább egy együttesünk.

Az előző idényben az U15-ös lányok jól szerepeltek, a középmezőnyben zárták a pontvadászatot. Az U17-esek is valami hasonlóban reménykednek, de a csapat gerincét az egy korosztállyal fiatalabbak adják.

„Azt gondolom, hogy egy jó kis csapatunk lesz, hiszen remek a csapatszellem, szerethető együttes lesz a mostani” – bizakodott Bene Anett edző. „Az jó, hogy itthon kezdünk, habár számunkra ismeretlen teremben, mert az elmúlt egy évben csak elvétve tudtunk az Irinyiben gyakorolni. Ügyesek voltak az elmúlt másfél hónapban a lányok, lelkesen jártak az edzésekre. A csapat nagy része még egy korosztállyal lejjebb játszik, mindössze hatan vannak, akik koruk alapján ide valók. Úgy gondoltuk, mivel több mint húszan vagyunk a két korcsoportban, nevezzünk be az U17-be is, így még több meccset tudunk játszani.”

Leány U17, III. o. Kelet
Edző: Bene Anett
Játékosok: Ander Emma, Bárdos Maja, Erdősi Tímea, Fóris Anna, Helmeczi Petra, Horváth Cintia, Kis Lara Bernadett, Kovács Anna, Magda Dalma, Máthé Csenge, Nagy Angelika, Nagy Dorina, Nagy Emília, Pece Sára, Salagvárdi Réka, Sziráczki Szonja, Tasnádi Nikolett, Tóth Liliána, Vojtkó Hédi, Zelena Boglárka.

A mieink meccsei a tervezett menetrend alapján 11 és 14 órakor kezdődnek.