U13: idén is a második vonalban próbálnak szerencsét

Dágon kezdi meg szereplését az új idényben fiú mini csapatunk. Az előző szezont a negyedik helyen zárta Máthé László együttese a második vonalban, idén viszont ismét új csapatot kell építeni.

Többen is kiöregedtek a tavalyi együttesből, a többség azonban már röplabdázik legalább egy éve, tehát nem a nulláról kell kezdeniük a bajnokságot a fiúknak. Ezúttal is a második vonalban fognak szerepelni miniseink, de ez egyáltalán nem zavarja őket.

„A tavalyi csapat kulcsjátékosai egy korcsoporttal feljebb léptek, ez úton is szeretnék nekik sok sikert kívánni. Úgy gondolom, a tavaly kialakított jó hangulat az idén is jellemző lesz a csapatra. A folyamatos technikai-taktikai fejlődése mellett a röplabda sportág megszerettetése és az új, feljövő játékosok beépítése a legfőbb célunk. Bizakodva várjuk az új idényt, mert úgy gondolom, hogy a tavalyi kiegészítő játékosok az idén húzóemberekké fognak válni” – bizakodott Máthé László edző.

Az előző szezonban Máthé László és Bene Anett szépen szállították az eredményeket: a másodosztályú U13-as bajnokságban több tornát is megnyertek, végül nagy csatában zárták az idényt a negyedik helyen.

Fiú U13, II. osztály
Edző: Máthé László, Bene Anett
Játékosok: Bujna Márk, Dankó Ádám, Dékány Péter, Jakab Dominik, Kohut Dávid, Lipták Marcell, Máthé Levente, Nedeczki Alex, Ombódi Dominik, Székely Dorián, Szőke Balázs, Volenszki Áron.