Lelkes VRCK-ra számít a PAOK vezetőedzője

A VRC Kazincbarcika ügyvezetője és a PAOK Szaloniki vezetőedzője is nyilatkozott a vrck.hu-nak a sorsolásról.

Messze van még ugyan a párharc, hiszen októberben fognak találkozni a csapatok a Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában, ennek ellenére honlapunk kíváncsi volt dr. Kárpáti Zoltánnak, a VRCK ügyvezetőjének, valamint Sergiu Stancunak, a görögök vezetőedzőjének az első gondolataira a sorsolással kapcsolatban.

„A legrangosabb európai kupasorozatban csak erős ellenfelek vannak, a PAOK pedig az erősek között is a legerősebbek közé tartozik” – mondta a vrck.hu-nak klubunk ügyvezetője. „Nagy múltja van a röplabdának Görögországban és Szalonikiben is, nem véletlenül járnak ki több ezren a csapat hazai mérkőzéseire. Tisztában vagyunk vele, milyen minőséget képvisel ellenfelünk, de nekünk is jó csapatunk van, nem feltartott kezekkel fogunk nekivágni a párharcnak.”

„Egy olyan csapat ellen fogunk játszani a Bajnokok Ligája selejtezőjében, amely újonc a sorozatban, így biztos vagyok benne, hogy nagy lelkesedéssel fog küzdeni” – fogalmazott érdeklődésünkre Sergiu Stancu, a háromszoros görög bajnok és kétszeres Görög Kupagyőztes együttes vezetőedzője. „Magáról a mérkőzésről egyelőre felesleges beszélni, messze van még, pár héttel előtte már sokkal tisztább képet fogunk kapni ellenfelünkről.”

Fotó: vrck.hu / archív


Kövess minket az Instagramon is!