Március második felében indul a rájátszás

Csütörtök este bebiztosította helyét a legjobb négy között a férfi röplabda Extraligában a Vegyész RC Kazincbarcika. A sárga-kékek március első hétvégéjén Magyar Kupa-mérkőzést játszanak, majd március 20-a körül kezdik meg szereplésüket a bajnoki rájátszásban.

A Kecskemét elleni 3-0-s győzelemnek köszönhetően a Vegyész egy ponttal zárt a harmadik MAFC-BME mögött, míg a második a Fino Kaposvár, az első pedig a Pénzügyőr SE lett. A veretlen fővárosiak ellen fog játszani a döntőbe kerülésért a Vegyész, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc a versenynaptár szerint március 20-án kell, hogy kezdődjön, és április 1-jén kell, hogy végződjön. A döntő/bronzmeccs időintervalluma április 6-a és 18-a közé kell, hogy essen.

Addig a Vegyész már csak egy tétmérkőzést játszik, március 7-én 16 órától az MK bronzmeccsén a Fino Kaposvár – Kecskeméti RC párharc vesztesével találkozik (az első meccset a somogyiak 3-0-val abszolválták). Toronyai Miklós vezetőedző szeretne a playoff előtt egy-két felkészülési mérkőzést is játszani, kérdés, ez hogyan fog összejönni a szigorú korlátozások mellett.