Megszűnik a Kecskeméti Röplabda Kft.

A Kecskeméti Röplabda Club felnőtt csapata augusztus 8-án kezdi meg a munkát az előttünk álló évadra, de már nem a Kecskeméti Röplabda Kft.-ben, hanem a RÖPKE Sportegyesületben – írja a kesport.hu

A kecskeméti portál információi szerint még több röplabdázó hagyja el a KRC-t, Dávid Csanád és Farkas Péter után Gacs Dániel is Belgiumba szerződött, és minden bizonnyal Erki Milán és Pápai Péter is más klubban folytatja pályafutását – előbbit a szlovák Komárno csábítja.

A bajnokság a tervek szerint szeptember utolsó hetében fog rajtolni, viszont azt még nem tudni, hány fővel. A Dági KSE nem vállalta a szereplést, és elképzelhető, hogy az NB II-es bajnok Szeged inkább marad a második vonalban.

Vannak azért pozitívumok is. A bajnok Fino Kaposvár kerete a 2016/17-es idényben is erős lesz, a Challenge-Kupában pedig szeretne minél messzebbre jutni. A két fővárosi egyesület, a MAFC-BME és a Pénzügyőr SE tovább erősödhet, míg a Dunaferr SE fiataljaira építkezhet, akik már az előző idényben is megvillantották oroszlánkörmeiket.

tm (Fotó: boon.hu – archív)