Nem engedett játszmát a Vegyész a MÁV-nak

A Vegyész RC Kazincbarcika vasárnap délután 3-0-ra legyőzte a MÁV Előre Székesfehérvár csapatát az NB I 5. fordulójából elmaradt mérkőzésen.

Az első felvonásban jól kezdtek a vendégek, a VRCK ugyanis csak 12-nél vezetett először az összecsapáson. A hajrára azonban összejött néhány jó blokk a sötét mezesektől, így hétpontos különbséggel bizonyultak jobbnak (25-18, 1-0). Árva Milánék mindig a székesfehérváriak előtt jártak a második szettben, de a legjobbkor, az utolsó pillanatokban sikerült meglépniük több ponttal (25-21, 2-0). A záró felvonást 9-0-val indították Toronyai Miklósék, és bár a vendégek magukhoz tértek, Gebhardt Norberték végül lezárták a meccset alig egy óra alatt (25-11, 3-0).


JEGYZŐKÖNYV
FÉRFI RÖPLABDA NB I, A-CSOPORT
Vegyész RC Kazincbarcika – MÁV Előre Székesfehérvár 3-0 (18, 21, 11)
Don Bosco Sportközpont, 150 néző. V.: Csizmarik, Suba.
VRCK: Páez 1, Milev 7, Juhász 9, Szabó 3, Árva 12, Macko 5. Csere: Dudás (liberó), Toronyai 1, Gebhardt N. 8, Németh Sz. 6. Vezetőedző: Marek Kardos.
MÁV: Németh Zs. 8, Kaposi 5, Guzmics, Kholman, Salazar 17, Stefanovics 1. Csere: Takács (liberó), Sziládi, Náhol. Vezetőedző: Németh Ödön.

Marek Kardos: Jó dolog, hogy nyertünk három játszmában, annak ellenére, hogy sokat cserélgettünk. A srácokra fontos három mérkőzés vár, kettő a MEVZA ligában, szóval az energiával már takarékoskodni kell.

Németh Ödön: Az első két játszmában jól tartottuk magunkat, aztán a harmadikban fiatal csapatom egyre többet hibázott, kijött a két csapat közti minőségbeli különbség. Gratulálok a Kazincbarcikának, és sok sikert kívánok nekik a hazai és a nemzetközi porondon is.