Németh: Nagyszerű lehetőségek közé kerültem

Klubunk új igazolása jelenleg a válogatottal készül az Eb-selejtezőre, de már várja, hogy a VRCK projektjébe is belevágjon.

Németh Szabolcs az M1 Ma este című műsorának volt a vendége még a hét elején. A fő téma az Európa-bajnokság selejtezőjére hangolódó magyar válogatott felkészülése volt, de klubunk új igazolása a VRCK-ra is kitért, miközben Bogdan Tanase szövetségi kapitányról mondta el pozitív tapasztalatait, akivel korábban már dolgozott együtt Bukarestben.

„Nem sajnálom, hogy nem fogok többet vele dolgozni klubcsapatnál, mert így is nagyon jó közösségbe, nagyszerű lehetőségek közé kerülök Kazincbarcikán” – fogalmazott a most 32 esztendős ütő, aki 11 évnyi légióskodást követően tér haza Magyarországra. „Nagyon élveztem a légiós életet, de nem volt nehéz döntés a klubváltás. Családos emberként már vártam arra, hogy hazatérjünk. A VRCK egy nagyon jó projektet állított fel, szimpatikus közösséget ismertem meg Kazincbarcikán. Százszázalékosan belevetem magam a munkába új klubomnál, és ameddig együtt tudunk dolgozni, felfelé ívelő pályán leszünk.”

A beszélgetést az alábbi linken, 7:39-től lehet megtekinteni.