Óhidi Richárd személyében fiatal feladó érkezett

A Vegyész RC Kazincbarcika felnőtt keretének teljesértékű tagjaként folytatja pályafutását Óhidi Richárd, aki kétéves szerződést kötött egyesületünkkel.

A nemsokára 19. születésnapját ünneplő feladó a Dabronc-Marcalvölgye klubnál illetve Sümegen ismerkedett meg a röplabdázás alapjaival, több döntő, egy korosztályos aranyérem és utánpótlás-válogatottság is összejött neki fiatal kora ellenére. Az utóbbi két évben a Kistext röplabdázója volt.

„Egy nagyon szimpatikus közösségbe kerültem, és nem titok, ismerek néhány játékost korábbról, ami közrejátszott a döntésem meghozatalában. Izgatottan várom, mire lesz képes a fiatal csapatunk. Azért esett a választásom a Vegyészre, mert itt minden szempontból fejlődhetek, és meglesz a lehetőségem a játéklehetőségre is, amit persze az edzéseken mutatott teljesítményemmel ki kell harcolnom” – mondta a vrck.hu-nak Óhidi.

A fiatal feladó már Kazincbarcikán készül, hiszen Dudás Tamás erőnléti edző és Vass Renátó másodedző irányításával a városban tartózkodók már munkához láttak. A felkészülés hivatalos része – Toronyai Miklós vezetőedzővel – hétfőn startol, ekkor csatlakoznak a válogatottak is a kerethez.