Ötszettes gyakorlás a Pénzügyőr vendégeként

Péntek este a Pénzügyőr SE vendégeként lépett pályára felkészülési mérkőzésen a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika. A felek öt, 25 pontig tartó szettet játszottak egymással.

Az első játszmát a hazaiak, a másodikat a vendégek nyerték könnyedén. A kezdő csapatokból a PSE oldaláról Kiss Dániel hiányzott, míg Toronyai Miklós vezetőedző betegség miatt ezúttal Csoma Krisztiánra nem számíthatott. A második szett közepén Blázsovics Pétert kellett lecserélni, aki elővigyázatosságból már nem is állt vissza.

„A második szettől elkezdtünk játszani, kértem a játékosokat, feszegessék a határokat” – fogalmazott Toronyai a vrck.hu-nak. „Szerencsére megértették, mit kérek, jöttek is a határozott nyitások és a jó mezőnyök. Annak ellenére, hogy Blázsó nem ment már vissza, Péter Márton szépen helyettesítette, és összességében egy nagyon hasznos meccset játszottunk. A negyedik szettben elkezdtünk cserélni, rotálni, az ötödikben pedig fiatalok játszottak.”

Kedden a fővárosiak látogatnak Kazincbarcikára, hogy a csapatok ismét segítsék egymás felkészülését a bajnoki elődöntőre. A négy között a mieink a MÁV Előre SC-Foxconn-nal, míg a zöld-fehérek a Fino Kaposvárral találkoznak.

Felkészülési mérkőzés
Pénzügyőr SE – GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika 3-2 (-16, 17, 20, -21, -31)