Páez: Hálás vagyok a klubnak a rengeteg segítségért

A venezuelai röplabdára szakosodott El Voleibol Venezolano készített a napokban egy rövid interjút a Vegyész RCK-nál már a harmadik szezonjára készülő, immáron magyar útlevéllel is rendelkező Carlos Páezzel.

„Egy új, fiatal csapattal vágunk neki az idénynek, és a sors úgy hozta, hogy három dél-amerikai játékos is lesz a mostani keretünkben” – mondta a VRCK-ban az idei évtől már hatos számban játszó feladó. „Jó kis társasággal, csapattal vághatunk majd neki a pontvadászatnak a felkészülést követően, mindeközben pedig megpróbáljuk a rutint a fiatalsággal vegyíteni. A harmadik évemben is szeretnék bajnoki címnek örülni, és a kupaelsőséget is jó érzés lenne visszahódítani.”

Páez hozzátette, habár egyelőre nem tudják, ki lesz az ellenfelük a Challenge Kupában, sejtik, hogy nem lesz könnyű dolguk a Balkán Kupa győztese ellen, de a nemzetközi porondon is szeretnének bizonyítani. Emellett a feladónak a magánéletben is helyt kell állnia, hiszen párja első gyermeküket várja, akit Magyarországon fog a világra hozni.

„Az apaság egyike azon dolgoknak, amitől boldognak érzem magam. Tudom, hogy ez komoly elkötelezettséget jelent, de a klubom türelmes és együttműködő, igyekeznek azon lenni, hogy nagyobb figyelmet szentelhessek a családomnak úgy, hogy az ne menjen a sport rovására. A feleségem hamarosan megérkezik Magyarországra, amit már nagyon várok, ahogy azt is, hogy a fiamat a karomba vehessem. Hálás vagyok a Vegyésznek és minden segítségnek, amelyet megadnak nekem” – zárta gondolatait Páez.

(fotó: vrck.hu)