Péter Márton és további három játékosunk is marad

A következő idényben is a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcikát erősíti Péter Márton, Miklósi-Sikes Zétény, Fecske Szabolcs és Csordás László.

Honlapunkon korábban már beszámoltunk Kiss Máté, Cziczlavicz Dávid, Garan Bálint és Péter Benedek maradásáról, míg Óhidi Richárdnak élő szerződése van a Vegyésszel a következő idényre. Péter Márton, Miklósi-Sikes Zétény, Fecske Szabolcs és Csordás László sem igazán tervezték máshol folytatni, míg időközben Jan Jirásek Belgiumba, Bibók Balázs pedig Ausztriába igazolt. Mellettük még Bohdan Velicsko az, aki biztosan nem Kazincbarcikán folytatja.

Az is eldőlni látszik, hogy a továbbtanulásuk miatt két fiatalunk is távozik: Molnár Vajk a miskolci, Toma Ádám pedig a Debreceni Egyetemre fog minden bizonnyal felvételt nyerni, és hogy össze tudják egyeztetni a tanulást a sporttal, a helyi klubokban fognak röplabdázni.

A játékosok nyári pihenőjüket töltik, elvileg. Gyakorlatilag Kiss, Péter Benedek, Cziczlavicz, Garan és Miklósi-Sikes a felnőtt és az U22-es válogatottal készülnek, a korosztályos válogatott nemsokára utazik az Európa-bajnokságra. A többiek is egyéni edzést végeznek, hogy az alapozás indulásánál – ami várhatóan július 29-én lesz – jó állapotban legyenek.