Sok újat már nem tudnak egymásnak mutatni

Szerda este a Vegyész RC Kazincbarcika az Openhouse Szolnoki RKSI vendége lesz a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A csapatok az idei szezonban már harmadik alkalommal néznek farkasszemet egymással.

Toma Sándor, a Vegyész vezetőedzője honlapunk érdeklődésére elmondta, hogy a keddi edzés előtt még utoljára kielemezték videón az ellenfelet, de sok újat már aligha tudnak egymásnak mutatni a csapatok.

Edzésen a Vegyész RC Kazincbarcika.

„Mindenki tudja, hogy ki mire képes, mi is láttuk már Rása Alexet középen és a szélen is támadni” – fogalmazott a szakember. „Amennyiben a taktikai utasításokat betartjuk, valamint kellő alázattal, magabiztossággal vágunk neki a mérkőzésnek, úgy ezúttal is győzhetünk.”

A Vegyész a bajnokság alapszakaszában idegenben és hazai pályán is 3-2-re tudott nyerni. A csapat mindenképpen szeretne ott lenni az MK négyes döntőjében, ez a vezetőség elvárása is.

Bokor Elek és Gulyás Ádám munkahelyi elfoglaltság, míg Banai Máté sérülés miatt nem fog pályára lépni a Tiszaligeti Sportcsarnokban. Szombaton már Izsákon játszik a Vegyész az ifjúsági-válogatott ellen, majd hazai környezetben fogadja a Szolnokot a visszavágón. December 19-én este aztán újra útra kelnek Toronyai Miklósék, hiszen 21-én a Jihostroj Ceske Budejovice otthonában van jelenésük a Challenge Kupában.

A keddi edzés jó hangulatban telt, amit az alábbi képek is bizonyítanak.

Edzésben a Vegyész RC Kazincbarcika.

Edzésben a Vegyész RC Kazincbarcika.

Edzésben a Vegyész RC Kazincbarcika.

tm